Nytt kurs august 2023

Kurset er fulltegnet våren 2023. Nytt kurs blir satt opp i slutten av august 2023. Bruk gjerne påmeldingsskjemaet under og meld deg på. Vi tar fortløpende kontakt med dere som melder dere på. 

Om sinnemestringskurset: 

  • Har du et sinne som er vanskelig å kontrollere? 
  • Går det utover dine nærmeste? 

Vi tilbyr sinnemestringskurs for personer over 18 år, basert på den anerkjente Brøsetmodellen. Kurset skal hjelpe deg å regulere følelser, og gi deg alternative måter å reagere på som er mer hensiktsmessig. Målet er at du skal kunne ta ansvar for, og beherske sinnet ditt slik at du får det bedre med deg selv og dine nærmeste.

Samtaler og gruppeterapi 

Sinnemestringskurset baserer seg på kognitiv gruppeterapi. Gruppene består av fire til seks deltakere. Kurset består av tre individuelle samtaler, i tillegg til 15 gruppesamlinger.

Påmelding: 

Kan dette være noe for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med oss via påmeldingsskjemaet under. Det er uforpliktende. Vi ringer deg, så tar vi en prat. Husk at vi har taushetsplikt. 

Vil du heller ringe oss direkte? Ta kontakt med kursholderne: 

  • Tordis Lande, 901 92 435, e-post
  • Marianne Gustavsson, 904 02 910, e-post
  • Tone Fredriksen Tenden, 902 82 484, e-post

Mer informasjon

Les om Brøsetmodellen på dinutvei.no og St. Olavs hospitals sider.

Se gjerne denne filmen fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress, som på en veldig god måte forklarer hvordan dette kurstilbudet fungerer.