Torsdag fikk vi beskjed om at vi får levert AstraZeneca-vaksinen i uke 8. Folkehelseinstituttet melder at disse dosene skal gå til helsepersonell.

Dette betyr at vi til sammen vil sette 310 doser i vinterferieuka.

Vi vet foreløpig ikke hvor mange av denne vaksinetypen vi vil få i tiden fremover. I uke 9 kommer det 270 doser av Pfizer/BioNTech-vaksinen.

75-84 år

Vi fortsetter å vaksinere personer i aldersgruppa 75-84 år, som foreløpig får tilbud om vaksinen fra Pfizer/BioNTech. Det er ennå begrensede mengder som kommer, og nesten 1000 personer tilhører denne alderskategorien i Melhus. Det vil derfor ta tid før alle i gruppa er ferdig vaksinerte.

Vi ringer

Vi fra vaksinasjonsgruppa ringer dere som får tilbud om vaksine. Det er ikke nødvendig å kontakte oss for å bestille time til vaksinasjon. Vaksinasjonen skjer i Melhus bedehus. 

Sjekk gjerne om din kontaktinformasjon er riktig, så vi er sikre på å komme i kontakt med deg når det blir din tur. 

Smittevern gjelder fortsatt

Selv om vaksineringen går sin gang, er det viktig at vi alle fortsetter å overholde de viktige smitteverntiltakene: Vi holder god avstand, vi vasker hender ofte og nøye og holder oss hjemme og når vi får symptomer. Det er også viktig at vi begrenser hvor mange ulike personer vi møter.

Får du symptomer, anbefaler vi at du tar en test. Time bestiller du på melhus.kommune.no/korona.

melhus.kommune.no/vaksine finner du informasjon og statistikk om vaksineringen i Melhus. Vi har også en egen spørsmål og svar-side.

 

På bildet ser vi helsesykepleier Laila Reitan Sundet mens hun setter koronavaksine på sykepleier June Vehn Jensvold.