Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Hovedmeny

Om Rosmælen barnehage

Rosmælen barnehage er en barnehage med fire avdelinger og tilhold i to hus. 

I sentrum av Kvål finner du Sorenskrivergården med avdelingene Skrivarstua og Tingstua, for barn i aldersgruppen 1-3 år. Tingstua med 12 barn og Skrivarstua med 9. Sorenskrivergården er et gammelt gårdstun med frukt og bærhage.

På Rosmælen, i samlokalisering med Rosmælen skole, har vi to avdelinger med til sammen 31 barn, i aldersgruppen 3 til 6 år. Avdelingene heter Hakkebakkeskogen og Kardemommeby.

Barnehagen er del av oppvekstsenteret Rosmælen skole og barnehage, noe som gir oss mange flotte muligheter, vi låner gymsalen hver uke for lek og motoriske aktiviteter. Vi låner også et klasserom fra skolen når de eldste barna har skoleklubb en dag i uka.

I nærheten har vi også Lysløypa på Kvål, der vi har et fantastisk turmål for store og små, sommer som vinter.

Våre verdier i barnehagen er i god T R O.

Trygghet, Relasjoner og Opplevelser.

Hver dag skal barna i Rosmælen barnehage få gode opplevelser i trygge og gode relasjoner. Sammen med voksne som er engasjerte og kreative skal barna oppleve gleden av å være barn i 2023. Fra avdelingene dannes i starten av barnehageåret, bygger vi trygge rammer og relasjoner som skal holde gjennom hele året. Så legger vi til rette for de gode opplevelsene, som vi mener barna lærer mest av.

«De små opplevelsene i livet mitt, som egentlig er så veldig store» (Årsplan Rosmælen barnhage».