Vi ligger på Gåsbakken lengst sør i kommunen, og er et oppvekstsenter med barnehage, skole og SFO.

Barnehagen har to avdelinger:

- Småtroll, for barn under 3 år
- Skogstuggu, for barn over 3 år.

Åpningstiden er 06.15- 16.30.

Vi har et lite og oversiktlig miljø, og er ei lita bygd der skolen og barnehagen betyr veldig mye for lokalbefolkningen. Ved flere anledninger inviterer vi sambygdinger til arrangementer, blant annet er vi med på bygdakaffe hver måned, hvor barna bidrar med underholdning. Det er stor dugnadsvilje og aktivitet blant foreldre gjennom hele året.

Hos oss er det store muligheter for allsidig lek og læring, både ute og inne. Siden vi er i samme bygg som skolen, kan vi benytte oss av ekstra lokaler. Det vil si masse tid i gymsalen, sløydsal og ellers i skolens arealer. Uteområdet vårt er fantastisk, med naturtomt og turmuligheter i umiddelbar nærhet hele året. Om vinteren har vi egen akebakke, og skolen har sin egen, enda mer utfordrende bakke rett ved siden av. Idrettslaget har skiløyper rett ved inngangen, og det er nylig laget en ny skilekbakke. Fem minutters gange unna har vi en stor og flott gapahuk med naturlekeplass, og en ny gapahuk er under bygging ved ake- og skilekbakken vår.

Mulighetene er mange, og friluftsliv er naturlig nok noe vi verdsetter høyt og arbeider mye med gjennom hele året. Vi arrangerer friluftsuker høst og vår, og flytter da storbarnsavdelingen ut i skolen ei uke. Vi får låne ei jaktbu som vi bruker denne uka. Småbarn benytter seg av nærområdet.

Opplevelser og smil er alltid i fokus. Vi jobber hele tiden for et inkluderende miljø for omsorg, lek, læring og danning!