Melhus kommune begynte i januar å vaksinere de mest sårbare gruppene. Vi vaksinerer fortløpende, og vi vil trappe opp vaksineringen i tråd med tildelte vaksinedoser fra Folkehelseinstituttet. Dette gjelder alle innbyggerne i kommunen i alderen 18-85 år. 

Du blir kontaktet når det er din tur 

Du vil bli kontaktet av kommunen når det er din tur til å bli vaksinert. 

Du skal altså ikke kontakte kommunen for å bestille vaksine før du får beskjed om at det snart er din tur.

Informasjon om vaksine vil du få via mobiltelefonen. De vi ikke kan kontakte via mobiltelefon, vil vi kontakte på andre måter. Derfor er det viktig at du har oppgitt riktig kontaktinformasjon.

Sjekk riktig kontaktinformasjon

For at vi skal kunne kontakte deg på enklest mulig måte, må du sørge for at du har oppgitt riktig kontaktinformasjon (både for digital kommunikasjon og postadresse) på www.altinn.no.  

Har du bare behov for å oppdatere de digitale opplysningene dine, kan du gjøre det på norge.no.  

Be noen om hjelp

Vi har forståelse for at noen synes det kan være vanskelig å logge seg på slike nettsteder. Derfor er det lurt å spørre noen du kjenner om hjelp hvis du står fast.  Vi oppfordrer deg som er pårørende til å sjekke med dine nærmeste om de er registrert i det nasjonale systemet, og hjelpe til med å få på plass riktig kontaktinformasjon både for digitalpost og postadresse.

Registrer info på vegne av andre

For personer som ikke har tilgang til mobiltelefon eller digital kommunikasjon er det også mulig for pårørende å registrere kontaktinformasjon på vegne av disse, og sørge for å videreformidle viktige beskjeder fra myndighetene. For å få tilgang til andres digitale postkasse må du kontakte kundeservice for den digitale postkasseløsningen du har valgt.

På nettsidene våre har vi også en samleside med relevant informasjon om korona-pandemien

Hilsen Melhus kommune