Opptrekking av vaksiner
Kommunefarmasøyt Marianne Thoresen trekker opp vaksiner

Vi vaksinerer nå personer i prioriteringsgruppe 4 hos FHI.

Dette gjelder personer mellom 65-74 år og personer fra 18-64 år med sykdommer eller tilstander som har høy risiko for å bli alvorlig syke ved koronasmitte. Merk at dette vil gjelde noen få sykdommer eller tilstander i denne omgang. 

I løpet av neste uke vil personer rundt 72- og 73 år få tilbud om vaksine, i tillegg til de i risikogruppene.

NB: Dersom du er eldre enn 73 år og ennå ikke har fått tilbud om vaksine, ber vi deg ta kontakt med oss. Det gjør du på telefon 902 44 833 eller på e-post: vaksine@melhus.kommune.no.

Vi har passert 3000 doser

Denne uka satte vi 456 doser, som er det høyeste antallet vi har satt siden vaksineringen startet rett etter nyttår. Og i neste uke går vi altså enda høyere, med 570 doser.

Deretter, i uke 16, skal vi etter planen motta 510 doser. Lenger frem enn det vet vi foreløpig ikke.

Til sammen har vi nå satt 3171doser i Melhus. 931 personer er fullvaksinerte.

Se mer statistikk på melhus.kommune.no/vaksine.

Når blir det vår tur?

Vi følger prioriteringen som er gjort av Folkehelseinstituttet. Den lista finner du på fhi.no. Se også FHIs vaksineringsscenario

I gruppa vi vaksinerer nå er det 1466 personer i Melhus, så det vil ta tid før vi går over til neste gruppe.

Når det blir din tur, får du tilsendt en SMS med tilbud om vaksine. Vær oppmerksom på at det kan forekomme svindelforsøk knyttet til vaksinering. Husk at vaksiner er gratis, vi vil aldri be om betaling eller din kontoinformasjon. Les mer her

Mer informasjon:

Full oversikt over vaksinestatistikken finner du på vår vaksineside: melhus.kommune.no/vaksine. Her oppdaterer vi hver uke, og her legges alle nyheter om vaksineringen.

Følg gjerne også vår koronaside.