Siste dag for vaksinering og drop-in er dermed i dag, torsdag 16. juni. Lokalet holder åpent til 14.30, og du kan stikke innom for både første, andre og tredje dose. Personer over 80 år og de som tilhører risikogrupper kan også ta en fjerde dose. Les om vaksinasjon på fhi.no.

Det er fortsatt fullt mulig å ta vaksinen. Det gjør du på følgende måter:

16 år og oppover:

For alle over 16 år er det Apotek 1 som gjelder. De tilbyr vaksinering alle hverdager og annenhver lørdag. Det er også muligheter på ettermiddag sommeren gjennom. Apotek 1 holder til ved Coop Extra i Melhus sentrum.

Får du ikke til å bestille på nettsiden kan du også ringe apoteket på telefon 72 87 82 80. Det er også muligheter til å stikke innom og få vaksinen der og da. Dette forutsetter at det er ledig kapasitet. 

Barn og ungdom:

For barn og unge mellom 5-15 år settes vaksinen på helsestasjonen. Du må bestille time. Kontaktinformasjon til helsestasjon finner du her.

Her finner du informasjon:

Korona- og vaksinetelefonen hadde sin siste åpningsdag torsdag 16. juni mellom klokka 9-11.

  • Du kan ringe den nasjonale informasjonstelefonen dersom du ønsker å snakke med noen: 815 55 015
  • På nettsidene helsenorge.no og fhi.no finner du hele tiden oppdatert informasjon.
  • Vår egen koronaside er også aktiv: melhus.kommune.no/korona

God vaksinedekning

Vi avvikler dette tilbudet nå som store deler av befolkningen er fullvaksinerte mot koronaviruset. Vi oppfordrer likevel alle som ennå ikke har tatt vaksinen, eller mangler en eller to doser om å bestille time.

Melhus kommune følger situasjonen kontinuerlig. Skulle situasjonen endre seg, vil vi igjen kunne iverksette vaksinering i kommunal regi.