På grunn av de økte mengdene og ferieavvikling i sommermånedene, trenger vi flere hender i ukene 26-32. Det vil si fra slutten av juni til omtrent midten av august.

Er du sykepleier eller helsepersonell med erfaring fra vaksinearbeid?

  • Vi ønsker sykepleiere, sykepleierstudenter, i tillegg til helsepersonell som har erfaring med vaksinearbeid
  • Det er lønnet arbeid
  • Vi trenger både deg som kan jobbe mye, og deg som kan jobbe litt. Og deg som kan jobbe i noen eller alle av disse sommerukene
Bilde av Lars Høiseth og Anna Tørset. Lars jobber som frivillig under vaksineringen, mens Anna denne uka fikk sin første vaksinedose.
Bilde av Lars Høiseth og Anna Tørset. Lars jobber som frivillig under vaksineringen, mens Anna fikk sin første vaksinedose denne dagen.

Flere frivillige

Les gjerne saken vår fra tidligere i vinter, da vi søkte etter frivillige. Vi fikk napp hos flere som ønsket å bidra den gang. Nå trenger vi flere frivillige til sommerukene.

Jeg er interessert. Hva gjør jeg?

Er du sykepleier eller helsepersonell? Ta kontakt med oss:

E-post: vaksine@melhus.kommune.no
Telefon: 902 44 833 (9-15 på hverdager)

Ønsker du å bidra som frivillig, kan du ta i bruk appen Nyby. Du kan laste den ned i AppStore eller GooglePlay, eller du kan gjøre det direkte via denne lenken på nyby.no. Se nærmere bruksanvisning i denne saken.

Hvis du ikke har mulighet til å melde deg på via appen eller nettsiden, ta kontakt med oss på telefon eller e-post som står over.

Mer informasjon: 

På melhus.kommune.no/vaksine har vi oppdatert informasjon og statistikk om vaksineringen. 

Informasjon om koronaviruset finner du på melhus.kommune.no/korona