UKM

Mandag 22. februar starter årets UKM opp. Dette er plassen for alle mellom 13 og 20 år som har lyst til å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet sitt innenfor kultur. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Les mer om tilbudet på UKM.no/Melhus

Kino

Har du lyst til å se en ny film eller to? I kultursalen skal det være flere kinoforestillinger. For de minste er det blant annet mulig å se Bien Maja og det gyllne egget, Pjokken i flokken og Familien bigfoot. I tillegg kan man se action- og fantasyfilmen Wonder Woman 1984 eller Burning 3

Kjøp billetter på melhuskulturen.no

Biblioteket

For deg som vil finne deg en god bok å lese er biblioteket åpent hele uka. Det er også muligheter for barn og unge å spille FIFA, Minecraft og andre spill.

Åpningstider og annen informasjon finner du på nettsidene til Melhus bibliotek

Ut på tur

Vil du nyte nærområdet og naturen rundt deg, anbefaler vi å teste ut en eller flere av våre mange fine turløyper i kommunen. Flere turer byr på flott utsikt og andre lar deg få innsikt i den spennende historien Melhus kommune har. Visste du at du for eksempel kan se helleristning på Horg bygdatun?

Finn ditt neste turmål og skriv ut kart for å ta med i lomma her

 

Koronaråd for vinterferien