Sterk og stødig er et gruppetreningstilbud som foregår en gang i uka. Gruppene ledes av frivillige instruktører som blir veiledet av fysioterapeut som er sertifisert sterk og stødig-veileder.

I dag er det 5 sterk og stødig- grupper i kommunen. Les mer om sterk og stødig og se tilbudet for høsten 2024 her.

Fysioterapeut og sterk og stødig-veileder Anne Lise Dahl påpeker at det er flere fordeler med å være sterk og stødig-instruktør:- Ved å være instruktør tar du også vare på din egen helse ved å gjøre noe aktivt og meningsfullt sammen med andre. 

Hvem kan være instruktør?

Det kreves ingen forkunnskaper for å bli instruktør, men du må like fysisk aktivitet og ha lyst og interesse for å lede treningsgrupper for seniorer. De fleste gruppene gjennomføres på dagtid, men det er også muligheter for å holde gruppetimer på kveld. 

Hva innebærer det å være instruktør?

Alle instruktører får et tredagers kurs hvor de lærer hva treningen skal inneholde og hvordan man skal lede en gruppetime. Underveis blir det gitt veiledning av fysioterapeut og sterk og stødig-veileder Anne Lise Dahl. Instruktørens oppgave er å planlegge og gjennomføre en time på 60 minutter en gang i uka. De skal også se og motivere deltakerne og føre oversikt over oppmøte.

Synes du dette høres spennende ut? Ta kontakt! 

Anne Lise Dahl, fysioterapeut og Sterk og stødig-veileder
Telefon 962 32 910

Heidi Dahlen Moen, avdelingsleder for ergo- og fysioterapitjenesten
Telefon 950 27 370