- Vi har mål om å greie det i løpet av uke 49, innen torsdag 9. desember, sier vaksinekoordinator Marianne Thoresen.

Vaksinegruppa vår tar et ordentlig krafttak før jul, og skal greie å komme i mål med oppdraget fra regjeringen om å få satt dose tre så raskt som mulig, på grunn av den kraftige smitteøkningen.

Flere tusen doser

1000 doser er satt denne uka, og så langt har rundt 1600 personer i Melhus fått sin tredje dose. Totalt er det rundt 3200 personer over 65 år i kommunen vår.

Så fremt det har gått fem måneder siden dose to, skal alle over 65 år nå ha fått SMS fra Melhus kommune med tilbud om vaksinetime. I tillegg har vi i hovedsak gjort oss ferdig med de som har alvorlig svekket immunforsvar.

Er du over 65 og har ikke hørt fra oss, ta kontakt!

Helsepersonell er prioritert

Ansatte innen helsesektoren som har kontakt med pasienter som risikerer å bli alvorlig syke ved koronasmitte, skal prioriteres.

Dette utgjør rundt 300 personer i Melhus, og består av ansatte fra mange ulike tjenester: Fra blant annet sykehjem, hjemmetjenester, bofellesskap, legekontorene, tannleger og ambulanse- og brannmannskap for å nevne noen.

- Når helsesektoren i Melhus er så presset som de er nå, blir det veldig viktig at helsepersonell får dose tre. De må prioriteres, understreker Marianne Thoresen.

Flere kommer for første dose

De siste ukene har vi opplevd at stadig flere personer tar kontakt for å få sin første dose. Det er svært gledelig!

Det er ikke for sent å ta koronavaksine for deg som har utsatt eller er usikker. Har du spørsmål, tar vaksinegruppa gjerne en prat med deg. De svarer på dine spørsmål og legger til rette under vaksineringen slik at det blir en god opplevelse:

Oppdatert informasjon finner du på melhus.kommune.no/vaksine