Skoler og barnehager over hele Norge deltar i det som har blitt en årlig tradisjon, initiert av NRK Super. Skolene i Melhus deltar også. 

Her kan du lese om fjorårets BlimE i Melhus. 

Samles foran rådhuset 

I Melhus sentrum samles de tre skolene Høyeggen, Gimse og Brekkåsen til felles dans og samling foran Melhus rådhus klokka ti. De ønsker også alle barnehager i Nedre Melhus, samt foreldre og andre tilskuere velkommen til å bli med på arrangementet. 

Her vil de synge og danse BlimE-dansen. Her kan du lære BlimE-dansen

Tidlig dans og skogdag

Det samme vil skje på de andre skolene i Melhus. På Gåsbakken skole vil de danse ute i skolegården allerede klokka 10.30. Deretter vil de gå inn og følge med på BlimE-sendingen på NRK Super. 

Hele Eid skole skal ha skogdag for alle elevene på fredag, men de skal likevel danse. De planlegger å danse BlimE-dansen i lunsjen, og det er planer om å filme det hele med drone. 

Skogdag er det også for Rosmælen skole fredag. Derfor har de allerede danset. Det gjorde de torsdag morgen, i gymsalen på grunn av regnværet. 

Dansing på taket

På Hovin danser de sammen med resten av landet klokka 12, og her skal 6. klasse lede an. De skal stå på taket og lede resten av skolen i dansen. 

På Lundamo skole samles alle elever og ansatte i Storstua like før klokka 12. Der skal de danse og se på TV-sendingen.