Denne uka har vi sendt SMS med tilbud om en tredje dose til personer i disse gruppene, der det har gått 4,5 måneder siden dose nummer to.

Innbyggere i alderen 18-44 år som ikke er i noen risikogruppe, vil få innkalling etter hvert.

Dersom du er vaksinert i en annen kommune:

Men: Dere som har tatt vaksinen i andre kommuner skal alle ha fått SMS fra oss, selv der det ikke har gått 4,5 måneder siden andre dose. Det skyldes at vi ikke har denne oversikten.

Dersom det har gått kortere tid, må du utsette og få satt opp ny time. Det gjør du via lenken i SMS’en. Får du ikke det til, tar du kontakt med vaksinegruppa. Kontaktinformasjon ligger nederst i saken.

Hvorfor en tredje dose?

Regjeringen legger opp til at alle over 18 år skal få en oppfriskningsdose med koronavaksine. De understreker at det viktigste tiltaket vi alle kan gjøre mot den økende smitten er å ta vaksinen, og holde oss hjemme og teste oss når vi er syke. 

- Å ta dose tre gir god beskyttelse for deg selv og for de rundt deg. Derfor er det så viktig at vi alle tar denne oppfriskningsdosen, sier vaksinekoordinator Marianne Thoresen.

Godt i rute

Alle over 65 år samt helsepersonell skal ha fått tilbud om sin tredje dose før jul. Personer i de alvorlige risikogruppene skal allerede ha fått tilbud om vaksinetime.

Kontaktinformasjon

Vaksineringen skjer i Energiparken i Melhus sentrum (se kart). Oppdatert informasjon og statistikk finner du på melhus.kommune.no/vaksine.

Vaksinegruppa vår svarer gjerne på dine spørsmål og kan hjelpe deg dersom du ikke får til å svare via SMS’en.