Det er mulig å komme innom for å få vaksine følgende dager i romjula:

  • 28. desember kl. 10-11 og 12-13
  • 30. desember kl. 13-15

Du trenger ikke avtale, det er bare å komme. Det gjelder for alle over 18 år.

Dette gjelder for:

Fikk du Pfizervaksinen som dose én må det ha gått minst tre uker, og minst fire uker hvis første dose var Modernavaksinen. Du må ha fylt 18 år for å ta dose to. 

Fjerde dose for immunsupprimerte

Vi har også startet opp med dose nummer fire til personer med alvorlig svekket immunforsvar. Det skal ha gått tre måneder siden tredje dose ble tatt. Les om det på Folkehelseinstituttets sider.

Vi sender innkallelse på SMS til dere det gjelder. Ta kontakt med oss dersom dette gjelder deg, du er usikker eller har spørsmål.

Mange får boosterdose på nyåret

Nå er det stort trykk på vaksineringen i hele landet.

Veldig mange i Melhus fikk sin andre dose i midten og slutten av august. Det vil si at mange er klare for boosterdose rett etter nyttår. Vi vil fortløpende sende ut SMS med tilbud om time når det har gått lang nok tid.

En oppfordring til uvaksinerte

Særlig oppfordrer vi dere som har utsatt å ta første dose om å gjøre det nå. Stadig flere har tatt første dose de siste ukene, det er vi veldig glade for!

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med vaksinegruppa. De er erfarne og trygge helsepersonell, og vil gjerne svare og forsøke å berolige deg dersom du er usikker eller redd. De legger også til rette under selve vaksineringen, slik at det foregår på en rolig og trygg måte.

Kontaktinformasjon

  • Telefon: 902 44 833 (hverdager kl. 9-11 og 12-14, kl. 9-11 julaften og nyttårsaften)  
  • E-post: vaksine@melhus.kommune.no

Du finner nyheter, statistikk og informasjon på melhus.kommune.no/vaksine.