– Som postvert får du mulighet til å jobbe med mange forskjellige og meningsfulle oppgaver. Du får muligheten til å utgjøre en forskjell i hverdagen til ansatte og beboere. For de ansatte frigjør du tid til andre faglige oppgaver, og for beboerne er du viktig sosialt, sier daglig leder i Vekst Melhus, Hans Inge Andersen.
 

Hjelp til å komme ut i jobb

Som arbeidsmarkedsbedrift jobber Vekst Melhus med å videreutvikle mennesker. De bistår de som ønsker å delta aktivt i arbeidslivet i form av kompetanseheving og veiledning. Mange har ressurser og et ønske om å bidra, selv om de mottar offentlige ytelser eller av andre grunner står utenfor arbeidslivet.
 
– Vi legger til rette for arbeidsoppgaver i trygge rammer og et positivt samarbeid med pasienter, pårørende og kolleger, sier Andersen.
 

Varierte arbeidsoppgaver

Vi er for tiden på utkikk etter postverter som kan bistå på omsorgssentrene på Buen og Horg. Oppgavene og arbeidstiden vil bli tilpasset individuelt. Vi tar hensyn til hva du kan, og hva du ønsker å jobbe med. Dette er ikke tungt fysisk arbeid og arbeidsplassen er tilpasset svaksynte og bruk av rullestol. Som postvert skal du ikke jobbe med de helsefaglige oppgavene på avdelingene. 

Noen eksempler på arbeidsoppgaver kan være:
  • Bistå ved måltider, borddekking, oppvask og rydding.
  • Stek vaffel eller lapper – server og kos dere. 
  • Lese avis med beboerne, brette klær med beboerne.
  • Ta med pasientene for å gå tur, ute og inne. 
  • Være en samtalepartner for beboerne på omsorgssenteret.
  • Bidra i sosiale aktiviteter som interne konserter og basar.
  • Vanne planter på fellesareal og pasientrom.
 

God oppfølging

– Som postvert vil du få god oppfølging hele veien. Det oppnevnes faste kontaktpersoner som du kan forholde deg til. Dere er flere som jobber sammen, så du slipper å være alene. Det er også noe inntekt knyttet til stillingen, sier Andersen.
 

Interessert? Ta kontakt

Dersom du synes dette høres spennende ut, eller kanskje du kjenner noen dette kan passe for, kan du kontakte daglig leder ved Vekst Melhus, Hans Inge Andersen.
Telefon: 40057159
E-post: hans@vekstmelhus.no