Kjenner du gleden av å dele øyeblikk med andre og oppdage nye muligheter? Da er du hjertelig invitert til vårt Paraidrettsarrangement i Gimsehallen, en kveld som lover å vekke nysgjerrigheten din og gi deg innsikt i inkluderende idretter.

Program

Kl. 1300-1500 

Faglig opplegg for fagpersoner (ergoterapeuter, fysioterapeuter, vernepleiere, kroppsøvingslærere m.fl.), studenter og andre interesserte. Her blir det utprøving av lavterskelaktiviteter og utstyr (aktivitetshjelpemidler) som brukes i fysisk aktivitet/idrett for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse.

Dersom du ikke har anledning til å delta på fagdagen på dagtid, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å delta på kveldsarrangementet!

Kl. 1700-1830 

Utprøving av lavterskelaktiviteter/idretter og aktivitetshjelpemidler for trenere, personer med funksjonsnedsettelse, foreldre/ledsagere, støttekontakter/assistenter o.a.

Kl. 1830-1930

Informasjon/dialogmøte om Paraidrettssenteret i Trøndelag, aktivitetsmuligheter i Melhus og aktivitetstilbud som finnes utenfor Melhus kommune.

Påmelding

Påmelding innen 17. januar på e-post til post@paraidrettssenteret.no eller mobil: 97770409. Oppgi navn på kontaktperson, antall personer og hvilket tidspunkt.

Gratis deltakelse.