Formannskapet har i møte 12.05.20, sak 50/20, vedtatt å legge forslag til Detaljreguleringsplan for Kregnesbakken, med plankart, planbestemmelser og planbeskrivelse, samt øvrige vedlegg til planen ut på høring og offentlig ettersyn i h.h.t plan- og bygningsloven § 5-2 og 12-10.

Planen er utarbeidet av Multiconsult AS på vegne av Melhus kommune. Et planforslag skal ha en planbeskrivelse som beskriver planens formål, hovedinnhold og virkninger, samt planens forhold til rammer og retningslinjer som gjelder for området. I tillegg skal det utarbeides plankart og planbestemmelser som gjøres juridisk bindende for området ved vedtak i kommunestyret.

Hensikt med planen

Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for utvidelse og utbedring av Kregnesbakken, som i dag har utfordringer knyttet til erosjon, sig, lokal utvasking og overflate utglidninger av vegskulderen.

Planforslaget for Kregnesbakken kan ses her.

Sende inn merknad

Innspill eller merknader sendes Melhus kommune, Arealforvaltning, 7224 Melhus, via ordinær post eller e-post: postmottak@melhus.kommune.no innen 26.06.20. Merkand merkes "Detaljreguleringsplan for Kregnesbakken, saksnr. 19/3218"