Formannskapet har i møte 16.06.20, sak 78/20, vedtatt å legge forslag til Detaljregulering Furuhagen, med planbeskrivelse, plankart og planbestemmelser, samt øvrige vedlegg til planen ut til offentlig ettersyn og sendes på høring.

Planen er utarbeidet av Norconsult AS på vegne av tiltakshaver Melhus Eiendom AS.

Et planforslag skal ha en planbeskrivelse som beskriver planens formål, hovedinnhold og virkninger, smt planens forhold til rammer og retningslinjer som gjelder for området. I tillegg skal det utabreides plankart og planbestemmelser som gjøres juridisk bindende for området ved vedtak i kommunestyret.

Hensikten med planen
Hensikten med planen er å utarbeide en detaljert reguleringsplan som legger til rette for boligbygging med tilhørende anlegg som fellesareal og lekeområder. Det reguleres til frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse, med krav til  utbygging av minimum 51 boenheter. Planområdet ligger på Løvset i Nedre Melhus, ca. 2 km fra Melhus sentrum, på østsiden av Løvsetvegen mot Vassfjellet. Planområdet har en størrelse på ca. 90 daa og er en forlengelse av Rønningstrøa mot sør i retning Storåsen/Østerdalsvollen.

Planforslaget for Detaljregulering Furuhaugen kan ses her.

Sende inn merknad
Innspill eller merknader sendes innen 21.8.2020 per e-post, eller per post til Melhus kommune, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus. Fra 1. juli er postadressen Melhus kommune, Postboks 55, 7221 Melhus. 

Merkes med "Detaljregulering Furuhaugen, saksnr. 17/5297".