Formannskapet har i møte 25.06.19, sak 88/19, vedtatt å legge detaljreguleringsplan for Sagmoen, Gåsbakken med plankart, planbestemmelser og planbeskrivelse, samt øvrige vedlegg til planen ut på høring og offentlig ettersyn i h.h.t plan- og bygningsloven §§ 12-10 og 12-11.

Planen er utarbeidet av ON arkitekter og ingeniører AS har på vegen av Roar Kuldbrandstad. Et planforslag skal ha en planbeskrivelse som beskriver planens formål, hovedinnhold og virkninger, samt planens forhold til rammer og retningslinjer som gjelder for området. i tillegg skal det utarbeides plankart og planbestemmelser som gjøres juridisk bindende for området ved vedtak i kommunestyret.

Hensikten med planen.

Formålet med planen er å tilrettelegge for oppføring av leilighetsbygg i to etasjer med tilhørende garasjer på eiendommen gnr. 164 bnr. 41. Det etableres overflateparkering for resterende parkeringsplasser. Det skal etableres gangadkomst fra dagens opphøyde gangfelt på Hølondvegen fra gang- og sykkelveg til planområde. Planlagt bebyggelse er foreslått oppført i lik utforming som eksisterende på 164/64, og skal dele eksisterende adkomst. Uteoppholdsareal og lekeareal skal opparbeides på innenfor planområde.

Planforslaget kan ses her. 

Sende inn merknad.

Innspill eller merknader sendes til Melhus kommune, Arealforvaltning, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, via ordinær post eller e-post: postmottak@melhus.kommune.no innen 24.08.2019. Merknaden merkes "Detaljregulering for Sagmoen, Gåsbakken, saksnr 17/4467".