Tidlig tirsdag morgen rigget vi oss til ved Melhus skysstasjon, og sto klar med gløgg, pepperkaker og et budskap som passer godt i den tida vi nå går inn i. Mange tok imot en kopp varm gløgg mens de ventet på bussen eller toget, og folk var positive til budskapet vi kom med. 

Tidligere i høst ble Melhus kommune Av-og-til-kommune, og vi samarbeider med alkovettorganisasjonen om å spre budskapet om sunt alkovett. Det handler om å vite når det passer å drikke, og hvor mye som er nok. 

I desember har de særlig fokus på alkoholbruken sammen med barn, med kampanjen «Hvor mange glass tåler barnet ditt?». Mange barn gruer seg til jul, nettopp fordi de voksne drikker for mye. 

Ruskoordinator Marianne Gustavssson og Tone Tenden i ungdomsteamet i rus- og tiltakstjenesten i Melhus kommune, sto for utdelingen. 

På bildet har Wiktoria Suchodolska, Oda Marie Hermanstad og Cody Langørgen fått seg en varm kopp gløgg, mens de snakker med Tone Tenden og Marianne Gustavsson fra rus- og tiltakstjenesten. De tre ventet på bussen opp til Melhus videregående skole. 

Her kan du lese mer om Av-og-til