Nylig ble de etterlengtede KIM-postene lagt ut, og denne perioden går fra høsten 2018 til høsten 2020.

Du har altså to år på deg til å runde minst 20 poster rundt om i Melhus kommune. For bevegelseshemmede er det fem poster som er kravet, for å få en fin pin i premie når perioden er over om to år. På avslutningskvelden blir det også delt ut flotte uttrekkspremier. Det er Melhus idrettsråd, de sju største idrettslagene og Melhus kommune som samarbeider om dette prosjektet.

For å delta må du kjøpe et registreringskort med oversikt og kart over alle turmålene. Det gjør du enkelt på rådhuset og i nærbutikker over hele kommunen.

Informasjon om Kjent i Melhus (KIM)

I tillegg til KIM-postene finnes også mange ulike turmål rundt om i kommunen. De lokale idrettslagene setter opp og vedlikeholder mange ulike trimposter i sine bygder.  Vassfjellhytta er et populært turmål, og vi kan også anbefale ulike turmål med kulturminner.

Idrettslag i kommunen.

Tur til Vassfjellhytta.

Turmål med kulturminner

Fra 1. til 9. september er det Friluftslivets uke, som markeres med ulike arrangementer over hele landet. Hvorfor ikke bruke denne uka til å ta med familien og venner ut på tur? Kanskje oppdager dere nye steder i Melhus samtidig?

Aktiviteter i Melhus under Friluftslivets uke 2018

God tur!

 

Illustrasjonsfoto: Freepik