Midtre Gauldal, Melhus og Skaun har nå til sammen 200 flyktninger, hovedsakelig fra Ukraina, som ønsker seg inn i arbeidslivet. Dette er mennesker med et bredt spekter av erfaring og kompetanse, med mye motivasjon og lyst til å gjøre en super jobb.

Alle er i, eller har gjennomført norskopplæring, og befinner seg på ulike stadier i språkopplæringen. Noen er klare for å starte i ordinært arbeid, andre trenger språkpraksis i arbeidslivet.

NAV og Næringsforeningen i Trondheimsregionene (NiT) skal arrangere en jobbmesse i Horghallen på Lundamo tirsdag 13. juni kl. 10.00.

På messa har du som arbeidsgiver sjansen til å presentere din bedrift, og jakte på din neste gullmedarbeider.

For å melde dere på, tar kontakt med NAV på e-post eller telefon innen 26. mai.

  • Kristin Dalen Hammer, e-post, tlf. 93664740
  • Kristin Vindal, e-post, tlf. 95863061

Noen av de dere kan møte på jobbmessen er:

  • Dmytro M. 46 år: 12 års utdanning med fagskole/maskinfører. 5 års erfaring som maskinfører innen landbruk, og 20 års erfaring innen bygg og anlegg. Ønsker jobb innen bygg og anlegg som håndverker. Snakker Ukrainsk, Russisk og litt norsk.
  • Ellina 39 år: 19 års utdanning, med to grader innen økonomi og juss. Arbeidserfaring innen ulike felt, men har de siste 8 årene jobbet med digital markedsføring og salg. Ønsker å fortsette innenfor markedsføring og salg. Snakker Russisk, Ukrainsk, Engelsk og litt norsk. Har med egen bil.
  • Waadi 35 år: Er under utdannelse som rørlegger. Ferdig med vg2 til sommeren. Har tidligere jobbet som rørlegger i hjemlandet Syria. Ønsker seg mere arbeidspraksis/ lærlingeplass, og etter hvert fagbrev som rørlegger. Snakker arabisk og norsk.