13. desember var det folkemøte i kinosalen på Melhus rådhus. Det var godt oppmøte fra engasjerte innbyggere, samt representanter fra ulike utbyggere, politikere og kommuneadministrasjon.

Møtet ble ledet av ordfører Gunnar Krogstad, og startet med en innledning av prosjektleder Kjersti Dalen Stæhli fra Melhus kommune, før stafettpinnen gikk videre til arkitekt Per Knudsen (Per Knudsen Arkitektkontor AS) som presenterte planene for Melhustorget. Deretter gikk det slag i slag med presentasjoner av planer og status for Melhustunet v/ Per Jarle Eide (Barlindhaug eiendom AS), Bankkvartalet v/ Jarle Gustad (Melhusbanken) og Gimsøya v/ Gunhild Aadahl (TAG arkitekter AS).

Etter presentasjonene ble det åpnet for innspill og spørsmål fra salen. Melhus kommune ønsker å takke alle foredragsholderne for spennende og gode innlegg, og ikke minst de som møtte opp for å engasjere seg i utviklingen av fremtidens sentrum.  

Last ned alle presentasjonene i PDF-format:

Melhus kommune - Områdeplan for Melhus sentrum 2019-2039
Melhustorget
Melhustunet
Bankkvartalet
Gimsøya

Områdeplan for Melhus sentrum er nå til offentlig ettersyn. Her kan du lese planforslaget i sin helhet og se hvordan du kommer med innspill og merknader. NB! Merk frist 18.01.19