Året nærmer seg slutten, og året skal oppsummeres. Det gjelder også prestasjoner og innsats innen næringslivet, kulturen og idretten i Melhus kommune.

Nå kan du sende inn dine forslag til kandidater til følgende priser og stipender i Melhus kommune:

  • Næringsprisen
  • Kulturprisen
  • Idrettsstipend
  • Kulturstipend

Fristen for å komme med forslag til prisene og stipendene er 31. desember

Næringsprisen

Melhus kommunes næringspris er en påskjønnelse til personer, bedrifter eller organisasjoner som på en spesiell måte har bidratt til å skape eller skaffe nye og varige arbeidsplasser i kommunen. Les om næringsprisen her.

Forslag til kandidater sender du per e-post til postmottak@melhus.kommune.no, eller per brev til Melhus kommune postadresse 

Kulturprisen

Hvert år deler Melhus kommune ut kulturpris til en person eller en organisasjon som legger ned særlig stor innsats for kulturlivet i kommunen. Du finner retningslinjer og mer informasjon om prisen her. Forslagene sender du inn på et elektronisk skjema, som ligger på samme side

Kulturstipend og idrettsstipend

Hvert år gir Melhus kommune et stipend til unge mennesker mellom 15-25 år, som gjør seg bemerket innen kultur og idrett. Vet du av noen som fortjener et slikt stipend? Send inn ditt forslag! Du kan også foreslå deg selv som kandidat. Retningslinjene og mer informasjon finner du her. Forslagene skal sendes inn på elektroniske skjema. De finner du på samme side.

Hederskveld

Også i år ønsker Melhus kommune å hedre prisvinnerne med en egen hederskveld på Melhus rådhus. Både kultur- og næringsprisen, samt kulturstipendet og idrettsstipendet deles ut samme kveld.  På den måten ønsker vi å lage en festkveld for å hedre innsatsen som så mange legger ned for både næringsliv, kulturlivet og idretten i kommunen vår, og samtidig løfte frem de unge talentene vi har. Hederskvelden ble arrangert første gang i fjor, du kan lese om fjorårets arrangement her.

Husk fristen 31. desember!