Hvorfor gjør vi dette?

Dette er en del av vår digitaliseringsprosess, og bidrar til at vi sparer både penger og miljøet, samtidig som vi tilpasser oss nye krav knyttet til personvernforordningen (GDPR). 

Må jeg foreta meg noe?

Løsningen innebærer at du må laste ned gratisappen Visma Employee.
Skjermbilde.JPG
Mobilapp for Apple
Mobilapp for Android

Gjennom denne får du varsel når ny lønnsslipp er tilgjengelig, samtidig som du har full oversikt over din historikk. Du kan se detaljert innhold om lønn, trekk, utlegg m.m. Fra appen kan du også sende lønnsslippen til deg selv på e-post eller til andre lagringsenheter du disponerer, som for eksempel digital postkasse. 

Når kan jeg ta i bruk løsningen?

Tidlig i november vil du motta en e-post fra Visma, som sier at du er tildelt rollen «Mobile Payslip User». Fra du mottar denne kan du ta i bruk appen.
NB! Har du ikke fått lønnslipp fra oss på e-post tidligere, må du melde inn din mailadresse til lonn.epost@melhus.kommune.no. Dette er viktig for at du skal komme inn i systemet.

Hvordan logger jeg meg på?

Første gang du logger inn, oppgir du din kommunale e-postadresse (det er kun hvis du ikke har kommunal e-postadresse du skal bruke din private). Har du benyttet løsninger fra Visma tidligere, har du også et passord. Dersom du har glemt det, eller ikke har logget inn hos Visma før, velger du i begge tilfeller «Glemt passord» og følger anvisningen.

Jeg ønsker ikke å ta i bruk appen / telefonen min er for gammel. Hva gjør jeg?

For å sikre at vi tilfredsstiller kravene i personvernforordningen (GDPR) skal alle ansatte i Melhus kommune motta lønnslippen via en sikker, digital løsning. Dersom du ikke ønsker, eller ikke har mulighet til å ta i bruk appen, har du mulighet til å benytte en nettbasert løsning. Mer informasjon om sistnevnte kommer her etter hvert.

Spørsmål og mer informasjon

Har du ytterligere spørsmål?

Ta kontakt med lønnsavdelingen.

Forklarende film:

Her kan du se video av løsningen Visma Employee!