Formannskapet har i møte 17.03.20, sak 29/20, vedtatt å legge forslag til "Detaljregulering Skjerdingstad næringspark! plan-id 2018005 med planbeskrivelse, plankart og planbestemmelser med tilhørende vedlegg, ut til offentlig ettersyn og sendes på høring.

Planen er utarbeidet av Norgeshus AS på vegne av tiltakshaver Melhus Utviklingsarena AS.
Et planforslag skal ha en planbeskrivelse som beskriver planens formål, hovedinnhold og virkninger, samt planens forhold til rammer og retningslinjer som gjelder for området. I tillegg skal det utarbeides plankart og planbestemmelser som gjøres juridisk bindende for området ved vedtak i kommunestyret.

Hensikt med planen
Hensikten med planforslaget er å videreutvikle næringsområdet Søberg, ved å legge til rette for næringsutvikling på eiendommen gnr/bnr 84/1 på Skjerdingstad. Eiendommen ble tidligere benyttet til planteskole. 

Planforslaget for Skjerdingstad næringspark kan ses her.

Sende inn merknad
Innspill eller merknader sendes til Melhus kommune, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, via ordinær post eller e-post: postmottak@melhus.kommune.no innen 08.05.20. Merknaden merkes " Detaljregulering Skjerdingstad næringspark, saksnr. 18/1238"