Formannskapet har i møte 22.01.2019, sak 4/19, vedtatt å legge forslag til «Detaljregulering Lerslykkja», planid 2018007, med planbeskrivelse, planbestemmelser og plankart, samt øvrige vedlegg til planen ut til offentlig ettersyn og sendes på høring ihht. plan- og bygningsloven § 12-10.

Planen er utarbeidet av IKON Arkitekt og Ingeniør AS på vegne av tiltakshaver Aune utvikling AS. Et planforslag skal ha en planbeskrivelse som beskriver planens formål, hovedinnhold og virkninger, samt planens forhold til rammer og retningslinjer som gjelder for området. I tillegg skal det utarbeides plankart og planbestemmelser som gjøres juridisk bindende for området ved vedtak i kommunestyret.

Hensikt med planen
Hensikten med planforslaget er å legge til rette for konsentrert småhusbebyggelse ved oppføring av firemanns- og seksmannsboliger med tilhørende infrastruktur og lekeareal innenfor planområdet. Planområdet omfatter deler av eiendommen gnr/bnr 135/4, Lerslykkja, på Ler. Adkomst til området er fra Lykkjvegen og videre Holtheflata, og ligger like ved Flå eldresenter og areal regulert til ny barnehage. Det foreslås 4 utbyggingsområder, BKS1-BKS4, hvor det er stilt krav om etablering av minimum 32 boenheter. Det legges opp til fellesparkering innenfor SPA, samt to lekeområder (BLK). Et mindre lekeareal i nord, og et større lekeareal mot sørvest i sammenheng med grønnstruktur. Renovasjon (BRE) løses ved innkjøring til planområdet, og hvor det skal etableres nedgravd avfallsløsning.

Planforslaget kan ses her

Sende inn merknad
Innspill eller merknader sendes Melhus kommune, Arealforvaltning, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, via ordinær post eller e-post: postmottak@melhus.kommune.no innen 15.03.2019. Merknaden merkes "Detaljregulering Lerslykkja, saksnr 18/2309".

 

Kart-bilde av Lerslykkja