Formannskapet har i møte 13.11.2018, sak 118/18, vedtatt å legge forslag til "Detaljregulering Korsvegbotnan boliger og brannstasjon", planid 2017007, med planbeskrivelse, planbestemmelser og plankart, samt øvrige vedlegg til planen ut til offentlig ettersyn og sendes på høring ihht. plan- og bygningsloven § 12-10.

Planen er utarbeidet av Plankontoret på vegne av tiltakshaver Trebetong AS. Et planforslag skal ha en planbeskrivelse som beskriver planens formål, hovedinnhold og virkninger, samt planens forhold til rammer og retningslinjer som gjelder for området. I tillegg skal det utarbeides plankart og planbestemmelser som gjøres juridisk bindende for området ved vedtak i kommunestyret.

Hensik med planen
Hensikten med planforslaget er å omregulere tidligere barnehagetomt på Korsvegen til bolig med tilhørende parkering og lekeareal. Det legges opp til bygging av to leilighetsbygg med minimum 16 boenheter. Det er en forutsetning for gjennomføring av planen at eksisterende bygningsmasse tilhørende den gamle barnehagen rives. Adkomst til boligdelen er vist fra privat veg "Botnhåggån". Eksisterende brannstasjon innenfor planområdet videreføres, med adkomst fra FV 6588 "Jåravegen".

Planforslaget kan ses her

Sende inn merknad
Innspill eller merknader sendes til Melhus kommune, Arealforvaltning, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, via ordinær post eller e-post: postmottak@melhus.kommune.no innen 19.03.2019. Merknaden merkes "Detaljregulering Korsvegbotnan boliger og brannstasjon, saksnr. 17/1803".

Kart-bilde av Korsvegbotnan