Formannskapet har i møte 18.10.22, sak 121/22 vedtatt å legge forslag til Detaljreguleringsplan Gimsmarkvegen gnr/bnr 36/194 m.fl, med plankart, planbestemmelser og planbeskrivelse, samt øvrige vedlegg til planen ut på høring og offentlig ettersy, i h.h.t plan- og bygningsloven §§ 5-2 og 12- 10.

Planforslaget er utarbeidet av Norgeshus AS, på vegne av Stav & Schive Eiendom AS. 

Hensikten med planen
Hensikten med planen er å legge til rette for utvikling av inntil 11 boenheter i form av nybygg rekkehus og bruksendring av eksisterende bebyggelse i et etablert boligområde. Utviklingen av boenhetene er planlagt i form av etablering av 5 nye rekkehus på gnr/bnr 36/194, samt bruksendring fra enebolig til flermannsboliger i de eksisterende byggene innenfor planområdet. For den nordlige delen av planområdet foreslås det en videreføring av eksisterende situasjon, hvor det er oppført en enebolig (BFS1) og tre rekkehus (BKS1). Arealet er innlemmet for å ivareta en helhetlig planmosaikk i området.  

Planforslaget kan ses her.

Sende inn merknad
Innspil eller merknader sendes Melhus kommune, Postboks 55, 7221 Melhus, via ordinær post eller e- post: postmottak@melhus.kommune.no innen 06.12.22

Merkes med "Detaljregulering Gimsmarkvegen gnr/bnr 36/194 m.fl".