Formannskapet har i møte 14.06.2016, sak 64/16, fattet følgende vedtak:

I medhold av plan- og bygningslovens § 12-10 legges forslag til reguleringsplan for Løvsethaugen 2 med planbeskrivelse, plankart og planbestemmelser ut til offentlig ettersyn og sendes på høring. Det legges ved ROS-analyse, arealoppsett, situasjonsplan/utomhusplan, sol-/skyggeanalyse, VA-plan, godkjent VA-notat, geoteknisk rapport og geoteknisk notat.

Planforslaget er i tråd med overordnet plan og tilstrekkelig opplyst til at det kan legges ut til offentlig ettersyn og sendes på høring. Det må imidlertid i høringsperioden undersøkes nærmere om hvorvidt sti nord i planområdet er en hulveg eller ikke. Det må søkes i finne gode løsninger for fremkommeligheten for fremtidig tømmertrafikk i området. Det må i tillegg redegjøres for kapasitet på skole og barnehage innenfor området.

Før planen legges ut til offentlig ettersyn og høring må følgende endringer foretas:

  • Atkomst til område B1 må vises/påtegnes i plankartet, og det må framgå av bestemmelsene at frisikt er ivaretatt iht. vegnormalen.
  • Det må tilføyes bestemmelsens pkt. 3.3 at nettstasjoner må etableres og spenningssettes før det gis brukstillatelse.
  • Bestemmelsens pkt. 4.3 og 4.5 om henholdsvis gang- og sykkelveg og offentlig annen veggrunn – grøntareal tas ut, da de ikke er knyttet til noe formål i planen.

Planen er utarbeidet av Voll arkitekter på vegne av Puls Eiendom AS. Hensikten med planforslaget er å legge til rette for en utbygging av 34 eneboligtomter og 1 tomt for 6-5 rekkehus, samlet inntil 40 boenheter.

Planforslaget kan ses her. Endringer som i vedtaket må foretas før planen legges ut til offentlig ettersyn og sendes på høring er gjennomført. Plandokumentene er dermed oppdatert med de siste endringene.

Innspill eller merknader sendes via post til Melhus kommune v/Arealforvaltning, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, eller via e-post til postmottak@melhus.kommune.no innen 12.08.2016.