I samsvar med plan- og bygningsloven § 17-4, kunngjør Melhus kommune med dette oppstart av forhandlinger med formål å inngå utbyggingsavtale med HAW Anlegg AS hva angår utbygging i henhold til detaljregulering for Strandvegen 31, gnr./bnr. 30/88. Planforslag er innlevert og vil legges ut til offentlig ettersyn etter første gangs behandling i Formannskapet.

Avtalen skal sikre effektiv gjennomføring og forutsigbarhet for alle parter i forbindelse med utbygging av området, og i den forbindelse regulere partenes rettigheter og forpliktelser overfor hverandre. Utbyggingsavtalen har som formål å regulere utbyggers innbetaling til Melhus kommunes fond øremerket opparbeidelse av områdelekeplass i Melhus sentrum vest. Kvantitative og kvalitative krav til opparbeidelse av områdelekeplass, følger av Melhus kommunes norm for leke- og uteoppholdsarealer, vedtatt av Melhus kommunestyre den 05.05.2015.

Eventuelle spørsmål og merknader til avtalen rettes til Melhus kommune v/Arealforvaltning, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, til postmottak@melhus.kommune.no, eller på telefon 72 85 80 00.