I samsvar med plan- og bygningsloven § 17-4, kunngjør Melhus kommune med dette oppstart av forhandlinger med formål å innga en utbyggingsavtale med Block Watne AS hva angår opparbeidelse, oppgradering og omlegging av teknisk infrastruktur (veg, vann og avløp) som følge av utbygging av Litjskjeet, gårds- og bruksnummer 137/21.

Avtalens formål er å sikre en effektiv gjennomføring og forutsigbarhet for alle parter i forbindelse med utbygging av området, og i den forbindelse å regulere partenes rettigheter og forpliktelser overfor hverandre.

Block Watne har levert et foreløpig planforslag for ovennevnte eiendom med hensikt å legge til rette for tett bebyggelsesstruktur med kombinasjon av eneboliger, leiligheter og leilighetsblokker. Det legges blant annet til rette for opparbeidelse av gang- og sykkelveg langs deler av Nyhusvegen. Endelig planforslag er enda ikke mottatt, men vil legges ut til offentlig ettersyn etter første gangs behandling i Formannskapet.

Eventuelle spørsmål rettes til Melhus kommune v/ Arealforvaltning, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus, til postmottak@melhus.kommune.no eller på telefon 72 85 80 00.