I henhold til plan- og bygningslovens § 12-8 varsler Melhus kommune om igangsettelse av arbeid med detaljplan for gang- og sykkelveg langs fylkesveg 695 fra Losenkrysset til Hermanstad i Melhus kommune.

Formålet med planarbeidet er å regulere Bennavegen med gang- og sykkelveg for å bedre trafikksikkerheten for myke trafikanter på strekningen mellom Losenkrysset og Hermanstad. Totalt utgjør dette ca. 2,2 kilometer.

Planområdet er avgrenset med sort stiplet linje, som vist på kartutsnittet. Planområdets areal kan bli endret i løpet av planprosessen.
Gjeldende planstatus for planområdet er kommuneplanens arealdel 2014-2025, vedtatt 16.12.14, hvor arealet er avsatt til idrett, veg, LNF og bolig.
Planen vurderes å ikke utløse krav om konsekvensutredning eller planprogram.

Det vil bli avholdt informasjonsmøte med orientering om planarbeidet, hvor det gis anledning til å fremme synspunkter og innspill til planen.

Informasjonsmøtet vil finne sted mandag 27. mars kl.18.00 på Rosmælen skole.

Opplysninger om og innspill til planarbeidet kan rettes til prosjektleder Michal Gjerde:
Telefon: 72 85 81 89 eller 955 24 280,
E-post: michal.gjerde@melhus.kommune.no
Post: Melhus kommune, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus

Videre saksgang:
Etter at innspill mottatt ved varsling er vurdert, vil et planforslag bli sendt til 1.gangsbehandling hos Melhus kommune, virksomhet for Arealforvaltning. Planforslaget vil etter 1.gangs behandling, bli sendt på høring og lagt ut til offentlig ettersyn. Berørte parter vil da gis enda en anledning til å komme med innspill til planarbeidet. Alle innspill vil følge saken til politisk behandling.