Formannskapet har i møte 26.05.20, sak 62/20, vedtatt å legge forslag til Detaljregulering BLE1 Ler, med plankart, planbestemmelser og planbeskrivelse, samt øvrige vedlegg til planen ut på høring og offentlig ettersyn.

Planen er utarbeidet av Selberg Arkitekter AS på vegne av Skifer Eiendom AS. 
Et planforslag skal ha en planbeskrivelse som beskriver planens formål, hovedinnhold og virkninger, samt planens forhold til rammer go retningslinjer som gjelder for området. I tillegg skal det utarbeides plankart og planbestemmelser som gjøres juridisk bindende for området ved vedtak i kommunestyret.

Hensikten med planen
Hensikten med planforslaget er å legge til rette for boligbygging på Våttåsen, Ler, og omfatter gnr/bnr 137/1. Planen legger til rette for småhusbebyggelse og frittliggende småhusbebyggelse med tilhørende veganlegg og uteoppholdsarealer, og åpner for utbygging av ca. 100 boenheter. Det reguleres til 14 områder for boligbebyggelse (B1-B14), som legger opp til en utbyggingsrekkefølge fra vest mot øst, slik at bebyggelsen vokser ut fra eksisterende boligfelt i Lykkjvegen.

Planforslaget for detaljregulering BLE1 Ler kan ses her

Sende inn merknad 
Innspill eller merknader sendes per e-post, eller per post til Melhus kommune, Rådhusvegen 2, 7224 Melhus. Fra 1. juli er postadressen Melhus kommune, postboks 55, 7221 Melhus. Merk den med "Detaljregulering BLE1 Ler, saksnr 16/5113". 

Frist: 24.07.20