Formannskapet i Melhus kommune har i møte 28.06.2016, sak 73/16, fattet følgende vedtak:

I medhold av plan- og bygningslovens § 12-10 legges forslag til reguleringsplan for Løvsetvegen Nytun med planbeskrivelse, plankart og planbestemmelser, samt øvrige vedlegg, ut til offentlig ettersyn og sendes på høring.

Planforslaget er i tråd med overordnet plan og tilstrekkelig opplyst til at det kan legges ut til offentlig ettersyn og sendes på høring. Det må imidlertid i høringsperioden foretas følgende vurderinger:

  • Om det er nødvendig at det i bestemmelsens § 3-1 fastsettes både maks mønehøyde og maks kotehøyde overkant tak.

Det bes i tillegg om innspill i forbindelse med håndtering av støy i anleggsperioden i høringsperioden. Fra NVE bes det spesifikt om en vurdering av om geoteknisk rapport er tilstrekkelig knyttet til rystelser.

Før planen legges ut til offentlig ettersyn og høring må følgende endringer foretas:

  • Det må vises fremtidige høydekoter i plankartet som juridiske linjer.

  • Hva som skal være ferdig før det kan gis brukstillatelse i bestemmelsens § 2-1 skal i tillegg gjelde alt av utomhusareal.

  • Bestemmelsens § 2-5 tekniske anlegg/ubebygd areal tas ut av bestemmelsene.

  • I bestemmelsens § 3-1 må:

    • «Området B1 skal opparbeides med minimum 2 boenheter/daa» «Bebyggelsen i B1 skal oppføres som frittliggende enebolig» tas ut av bestemmelsen.

    • «Gesims-/mønehøyde måles fra gjennomsnittlig planert terreng rundt bygningen» tas ut.

    • Det endres fra skråtak til saltak.

Planen er utarbeidet av Norgeshus As på vegne av Lars Magnar Høgset. Hensikten med planforslaget er å legge til rette for en utbygging av 3 nye boenheter i form av frittliggende eneboliger på eiendommen gnr/bnr 98/27 beliggende på Løvset.

Planforslaget med tilhørende dokumenter kan ses her.

Endringer som i vedtaket må foretas før planen legges ut til offentlig ettersyn og sendes på høring er gjennomført. plandokumentene er dermed oppdatert med de siste endringene.

Innspill eller merknader sendes Melhus kommune, Arealforvaltning, 7224 Melhus, via ordinær post eller e-post: postmottak@melhus.kommune.no innen 20.01.2017