Kontrastverktøy Kontrastverktøy

Dugg i gress

Infomøte om produksjonstilskudd

Det er endrede rutiner knyttet til årets produksjonstilskudd i jordbruket. Tirsdag 18. april 2017, klokka 20.00 inviteres det til møte hvor blant annet nytt elektronisk søknad...
Bilde av drikkevannskilden Benna

Reservevannforsyningen til Melhus virker etter hensikten

Innbyggere i Melhus og deler av Trondheim forsynes igjen med vann fra drikkevannskilden Benna, etter at reservevannskilden Jonsvatnet har vært brukt siden fredag.
Bilde av tomme dokumenter

Utarbeidelse av lokal forskrift

Melhus kommune er i ferd med å utarbeide «forskrift om tildeling av langtidsopphold og helse- og omsorgstjenester i institusjon».
Privat veg, Enganvegen

Kommunalt tilskudd til private veger i 2017

Her kan du laste ned søknadsskjema og retningslinjer. Du kan også få skjema ved henvendelse i servicesenteret på Melhus rådhus. Søknadsfrist er 1. mai 2017.
Dekningsundersøkelse i Melhus_Bilde av nettverkskabler

Dekningsundersøkelse bredbånd i Melhus

Hvordan er bredbåndsdekningen der du bor? Vi ønsker din tilbakemelding på eksisterende kapasitet, uavhengig av om den er god eller dårlig.
Illustrasjonsbilde Hele Melhus på kamp

Hele Melhus på kamp 2017

Søndag 2. april 2017 er det Melhus som eier kampen, når RBK møter Odd på Lerkendal.
Bilde av Svein Idar Kjelsberg og ordfører Gunnar Krogstad

Næringsprisen 2016 til Svein Idar Kjeldsberg

Formannskapet i Melhus kommune kåret nylig Svein Idar Kjeldsberg  som vinner av Næringsprisen 2016.

Informasjon om permanent opphold og statsborgerskap for innvandrere

Skal du søke om permanent oppholdstillatelse i Norge? Her er informasjon om nye krav fra desember 2016.
Bilde av saksbehandlere byggesak

Byggesaksaksjonen 2017

Byggesakskontoret inviterer også i år innbyggerne i Melhus kommune til byggesaksaksjon.
Illustrasjon av plantegninger

Si din mening om byggesaksbehandlingen!

Var du bruker av byggesakskontoret i 2016? Da har du kanskje mottatt en brukerundersøkelse på e-post fra oss, som vi håper du kan svare på innen 10. mars.